РЖ Економика АД СкопјеАД за трговија (резервни делови за машински постројки), изнајмување на имот и деловни активности

адреса: 16 Македонска бригада бр.18, за пошта: П.ФАХ 736 1001 Скопје
email: [email protected] телефон: 389 070 359 832
Овластено лице за контакт со инвеститори: Јасмина Андонова тел. 070 359 832 email: [email protected]

ЗА НАС НОВОСТИ ПРОИЗВОДИ УСЛУГИ ГАЛЕРИЈА КОНТАКТ
 

Изнајмување на деловен простор:

РЖ Економика АД Скопје изнајмува деловни простории во дирекцијата на стара Железарница (Дирекција на Макстил)
во Скопје-Гази Баба. Се работи за следниов имот:

1. Деловни простории на прв кат со површина од 365 м2 (независен дел од прв кат) со следниов распоред:
-6 канцеларии
-1 Океански простор (50 м2 погоден за 12 лица)
-1 Бифе
-2 тоалети (машки, женски)
2.Деловни простории на втори кат со површина од 378 м2 (независен дел од втори кат) со следниов распоред:
-9 канцеларии
-1 Океански простор ( 50 м2 погоден за 12 лица )
-1 Бифе
-2 тоалети (машки, женски)
3.Деловни простории на тртети кат со површина од 737 м2 (го опфаќаат целиот кат) со следниов распоред:
-Приемен хол ( Лоби )
-15 канцеларии
-1 Океански простор ( 80 м2 погоден за 20 лица)
-1 Бифе
-4 Тоалети (2 машки , 2 женски)
4.Деловни простории на четврти кат со површина од 177 м2 (независен дел од четврти кат) со следниов распоред:
-4 канцеларии
-1 Океански простор (50 м2 погоден за 12 лица)
-1 Бифе
-2 Тоалети (машки, женски)

Деловните простории се погодни за мали и средни претпријатија, имаат лесен пристап и се физички обезбедни 
24/7. Оддалеченоста е 6 км од центарот на градот и има обезбеден паркинг простор. Има можност за издавање 
и на дел од просториите.Цена по договор.

Се изнајмува деловен простор - магацин со вкупна површина од 153 м2 во кругот на фабрика Железарница. 
Магацинот има добар пристап за тешки возила и рампа по стандард за растовар и две засебни канцелариски простории. 
Целосно реновиран во 2020 година. Цена по Договор.
Дирекција
Дирекција
Дирекција
Прв кат
Втор кат
Трет кат
Четврти кат
Магацин
Магацин
Магацин
Магацин
Магацин