РЖ Економика АД СкопјеАД за трговија (резервни делови за машински постројки), изнајмување на имот и деловни активности

адреса: 16 Македонска бригада бр.18, за пошта: П.ФАХ 736 1001 Скопје
email: [email protected] телефон: 389 070 359 832
Овластено лице за контакт со инвеститори: Јасмина Андонова тел. 070 359 832 email: [email protected]

ЗА НАС НОВОСТИ ПРОИЗВОДИ УСЛУГИ ГАЛЕРИЈА КОНТАКТ
 
   
 

Широка лепеза на машински и електрични резервни делови, штра-фовски материјали, ...

повеќе

 

Изнајмување на деловен простор ...

повеќе

 

ЈАВЕН ПОВИК за одржување на презакажано Собрание на акционери на РЖ Економика АД – Скопје кое ќе се одржи на 30.05.2024 година

повеќе
 

Дел од материјалите и понудата, прикажани во облик на мини галерија.

овде>>